top of page
 • Hvor kan man kjøre RIB?
  Oslo, Villa Malla og Oscarsborg er populære RIB destinasjoner. Vi opererer i hele Oslofjorden og kan reise fra alle havner og brygger som har dybde nok til båtene.
 • Hva har man på seg på RIB tur?
  Varm sommerdag: Lett sommerbekledning Noe kjøligere dag: Lett vindtett jakke Kalde dager: Varme "turklær" Redningsvest får du utdelt om bord. Vi har varmedresser, vindbriller, luer og votter til utlån etter behov.
 • Hvor fort går en RIB båt?
  Båten har maksfart på over 50 knop (nesten 100 km/t) Farten tilpasses etter vær og vind for å gi en morsom og trygg opplevelse.
 • Hva står RIB for?
  Rigid - Inflatable - Boat Skroget er laget av et fast materiale, oftest glassfiber. Pontongene er oppblåsbase og sørger for ekstra stabilitet.
 • Kan man leie en RIB?
  Hos oss kan man kun leie RIB med skipper inkludert.
 • Er det farlig å kjøre RIB?
  Det er alltid en viss risiko involvert i båtkjøring. Vi benytter oss av denne båttypen fordi den er den mest lekne, men også den tryggeste båtkonstruksjonen. Pontongene gjør den ekstremt stabil sidelengs. Det dype V-Skroget gjør at man skjærer gjennom bølger uten å smelle for hardt mot bølgene. Det finnes raskere båttyper man kunne benyttet. Men ingen er så allsidige samtidig som de er trygge som det en RIB er. Båtmagasinet har skrevet en fin artikkel om hvor trygg en RIB er: RIB er ikke farlig!
 • Hva skjer hvis pontongen punkterer?
  Båten vil fortsatt flyte. Pontongen består av 7 kammer så kun en liten del vil evt. punktere. Selv om alle 7 kamrene punkterer vil båten fortsatt flyte.
 • Kan man kjøre RIB med rygg- eller nakkeskader?
  Vi har hatt mange gjester om bord med gamle nakke og ryggskader uten problem. Vi tilpasser alltid fart og bevegelse etter gruppens behov. Sammen går vi gjennom gruppens fysikk før avreise for å sørge for at alle får en trygg og behagelig tur. Bakerst i båten er det mindre slag og bevegelse når vi kjører gjennom bølger og egner seg godt om man har litt ubehag før turen starter.
 • Hva koster det å kjøre RIB til Oscarsborg?
  En RIB tur til Oscarsborg koster typisk 13 000,- (+mva 12%) med plass til 12 passasjerer. Dette gir en tur på 1,5t og en kombinasjon av spennende RIB kjøring og tid til å utforske Oslofjordens perler!
 • Hvor mye koster det å kjøre RIB?
  Det koster mellom 10 000,- og 18 000,- + mva (12%) for en god og morsom RIB tur. Med 12 plasser i båten koster en RIB tur pr. person ofte rundt 1 000,- og oppover. Direkte transport kan være billigere og koster gjerne fra 6 000,- til 15 000,- Priser oppgis alltid pr RIB og har kapasitet til 12 passasjerer.
 • Hva koster det å kjøre RIB til Villa Malla
  RIB til Villa Malla koster 13 000,- (+mva 12%) Dette gir en flott opplevelse på 1,5t hvor man kombinerer spennende RIB kjøring med Oslofjordens spennende perler.
bottom of page