top of page

Om Oss 

RIBEVENT

RIBEVENT lever av og for gode opplevelser i Oslofjorden. Mellom våre mest populære destinasjoner som Oslo, Villa Malla og Oscarsborg finnes det utallige andre perler i Oslofjorden som vi gjerne vil vise frem. 

RIB fra Oslo til Oscarsborg, Villa Malla

OM RIBEVENT

RIBEVENT eies og drives av Andreas Walle Wennersten.

 

Det er en sann glede å ha Oslofjorden som arbeidsplass. Etter å ha vokst opp på Jeløya i Moss så har fjorden fra barnsben vært en sentral del av livet. Med to onkler som har hatt tilhold på Gullholmen har det å farte, leke og oppdage, med båt som verktøy, vært en av livets største gleder. I ung alder så man verdien av noe som i voksen alder også kan gi et levebrød, men også den barnlige gleden av å være til sjøs. I dag lever jeg for å dele denne gleden med flest mulig!

 

LG 3011 - Hvite Ørn

Båten som RIBEVENT eier er en Ribtech bygget i Kragerø og spesialtilpasset kjøring med gjester. Det er en båt med en tydelig V-profil i skroget som gjør at den kan holde høye hastigheter i vanskelige forhold mens den fortsatt er svært behagelig, og ikke minst trygg. Båten er lett og leken og gir stor kjøreglede. En kraftig dieselmotor gir en rå opplevelse på en energieffektiv måte.

Hvite Ørn var navnet på en svensk fregatt som den norske sjøhelten Tordenskjold tok i prise etter å ha slått svenskene i slaget ved Femarn. Det var kjent som det raskeste krigsskipet i Østersjøen. 

 

På rib turer med mer enn 12 passasjerer leier vi inn andre båter av samme kaliber. Vi kjenner Oslofjorden og dens aktører godt. Vi tar ofte med store grupper på tur. I hvert tilfelle er dette båter og skippere som er like godt kvalifisert og egnet som kravene vi stiller internt.

RIBEVENT

bottom of page