top of page
Image by frank mckenna
Villa Malla 1 - Rib i Oslo og Oslofjorden RIBEVENT.png

RIB til Villa Malla

En unik perle sentralt i Oslofjorden

Varighet

1 - 5,5t 

Pris eks. mva. (12%):

1 time: 10 000,-

1,5 time: 13 000,-

Pris pr båt med 12 passasjerer 

Vår kapasitet

120 personer

Ved større grupper kan vi kjøre flere omganger

Lokasjon

Denne rib opplevelsen kan kjøres til og fra alle havner i Oslo og ellers i Oslofjorden. Vi kan kjøre dere en av veiene, eller vente på Malla mens dere spiser. 

RIB til Villa Malla

Villa Malla er rett og slett en unik perle midt i Oslofjorden mellom Son og Drøbak sydvest på Hurumlandet, på Filtvet. Ankomst med båt er absolutt ideelt og gir en egen sjarm over hele opplevelsen. 

 

Vi anbefaler å kombinere en tur med RIB til Villa Malla med middelhavsbuffé. Dette bestilles enkelt via info@villamalla.no 

"Villa Mallas buffet er ikke tradisjonell, men en internasjonal buffet med vekt på gode råvarer og enkel men god tilberedning av hver rett. Alle buffet-rettene lages fra bunn av på vårt eget kjøkken av kokker som lar seg inspirere av alle de spennende smakene vi finner i landene som omgir middelhavet."

Villa Malla er vakkert. Hvite, gredde sandstrender og kunstige palmer passer godt inn i den hvitmalte muren som gir en sommerlig vibbe av middelhav og luksus. 

Ønsker dere enda mer kontakt med vannet? Hva med litt vannsport? På Villa Malla er det vannscootere, SUP-brett og foilende surfebrett med EL-motor. Dette avtales også direkte med info@villamalla.no

 

Vil du gjøre litt ekstra stas på gjengen? På bryggen kan Mallas hyggelige betjening vente med forfriskende drinker på bryggen når dere ankommer. Si fra om dette i matbookingen. 

En fantastisk rib tur som kombinerer morsom og fartsfylt båtkjøring i flotte omgivelser. 

Turen er en kombinasjon av fartsfylt kjøring og cruising mellom øyer og dyreliv med historier som fenger i alle aldre og alle grupper.

Det lønner seg å sette av 1,5t til turen ut til Villa Malla. Det gir oss muligheten til å utforske spennende farvann på vei ut. 


 

Hvordan gjøres det? 

Oppmøte

Velkomst

Påkledning

Sikkerhetsgjennomgang

Selve turen

Ankomst destinasjonshavn

Vi møtes på en avtalt brygge hvor båten ligger klar. 

Vi tar i mot gruppen og blir kjent. Vi tar over styringen herfra. Ved store grupper kan turleder da fokusere på opplevelsen mens vi tar over logistikken. 

Vi gjennomgår værforholdene og tilbyr ekstra bekledning etter behov. Vi har tilgjengelig varmedresser, votter, vindbriller og luer etter sesong og behov. 

Alle får redningsvest på brygga før turstart.

Tips til bekledning:

- Kle deg etter værforhold + litt varmere

- Vind/vanntett jakke er ofte lurt å ha med

- Varme sko anbefales utenfor sommersesongen 

På brygga tar skipper en gjennomgang av hva det er lurt å være klar over og hvordan man skal sitte / stå i båten. Her er det også anledning for å stille spørsmål og bli kjent med båt og skipper så man føler seg trygg før avreise. 

Husk å spørre skipper om å ta gruppebilde av dere i båten, så har dere et minne for livet!

Nå er det bare å nyte opplevelsen!

Det blir anledning til å filme og ta bilder underveis.

Ved ankomst tar vi av redningsvest og utstyr. Skipper samler og pakker sammen utstyr. 

Takk for tur!

bottom of page